SPromocije

Telemach promocija marec Samsung Galaxy S23 Ultra

Registrirate lahko naprave vključene v to promocijo, ki so bili kupljene v obdobju od 01.03.2023 do 31.03.2023 pri naslednjih uradnih Samsung partnerjih na območju Republike Slovenije: 
Telemach, širokopasovne komunikacije, d.o.o., Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana-Črnuče, ter pri njegovih uradnih partnerjih.

Registracija naprave vključene v to promocijo, se lahko izvede v obdobju od od 01.03.2023 do 14.04.2023. 

Pogoji in določila
01

Postopek registracije vključuje vnos podatkov, potrebnih za uspešno registracijo in za to je potrebno vnesti: ime, priimek, e-poštni naslov kupca, poštni naslov kupca, kamor se dostavijo slušalke, mesto nakupa, telefonsko številko, IMEI kupljene naprave in priložiti dokazilo o nakupu naprave – račun ali potrjen garancijski list, kjer je vidna IMEI številka ter datum nakupa naprave.

02

Vpisan IMEI se v trenutku vpisa preveri v naši bazi in v kolikor je najden se pod poljem za vnos izpiše model telefona. V kolikor IMEI ni najden se izpiše IMEI ni najden. Za uspešno zaključitev postopka registracije je potrebno soglašati s pogoji in določili.

03

Če je registracija naprave pravilna in potrjena, bo kupec prejel ugodnost, predvidoma v 15 delovnih dni po potrjeni registraciji, najkasneje pa do 05.05.2023. Kupec bo o tem obveščen preko elektronske pošte na e-poštni naslov, ki je naveden v registraciji.

Informacije o kupcu

Izberite ugodnost

Informacije o kupljeni napravi

Pripni dokazilo o nakupuZa vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca

Vprašanja in odgovori

IMEI baza se dnevno posodablja - registracijo poizkusite opraviti kasneje.